Getuigenissen

Tot Uw Dienst
Bougainvilléa's straat 3
1080 Sint-Jans-Molenbeek
info@avs-tud.be
Tel : 02 414 94 90
Fax : 02 411 95 86
Openingsuren :
Van maandag tot vrijdag 8u - 17u

Strijkcentrale
Bougainvilléa's straat 3
1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tel : 02 414 94 90
Openingsuren :
Van maandag tot vrijdag 8u30 - 17u

Nos soutiens CPAS de Molenbeek-Saint-Jean Mission Locale de Molenbeek Molenbeek-Saint-Jean
 
 

Nicole, huishoudhulp bij Tot Uw Dienst sinds 2008

Na een tijdje te hebben gewerkt als huisvrouw, zelfstandige en schoonmaakster, begon Nicole te werken bij Tot Uw Dienst. Nicole houdt van haar werk, vooral omwille van de band die ze met haar klanten heeft.

“Bij klanten thuis werken is beter dan in een bedrijf: mijn klanten zijn echt op me gesteld en appreciëren mijn werk. Het is leuk dat ze zich goed voelen wanneer ze thuiskomen. Ik ben blij dat ik de mensen een plezier kan doen. Ze vertrouwen me en dat is wederzijds!”

Féridé, huishoudhulp bij Tot Uw Dienst sinds 2012

Portret Féridé
Féridé begon opnieuw te werken toen haar kinderen al wat groter waren om de financiële situatie van de familie te verbeteren en ook om zich niet te vervelen.

“Bij Tot Uw Dienst voel ik me echt gemotiveerd. Toen ik begon, zeiden ze: "Probeer het, je zal wel zien hoe het loopt!” Ik kreeg een meter toegewezen die ik een paar dagen heb gevolgd tijdens haar werk. Ik heb opleidingen gevolgd over schoonmaakproducten, de rug, strijkwerk… En vervolgens ben ik op mijn beurt zelf meter geweest van nieuwe huishoudhulpen. Ik werk hier al anderhalf jaar en heb het echt getroffen.”